ABC 500 Weekend Schedule 8/18 thru 8/20/2017



*CCS - Challenge Cup Series *VIC - Vintage Indy Car *SC - Stock Car

| Thursday 8/17 | Friday 8/18 | | Saturday 8/19 | | Sunday 8/20 | |
|--|--------------------------|--|--------------------------|---|----------------------|---|
| 8am - 7pm Registration-Load In 3:30pm - 4:30pm CRT Safety Seminar | | 8am - 4pm Registration-Load In 9:00am -9:45am CRT/CCS Drivers Meeting Road Course (MANDATORY) | | 8am - 4pm Registration-Load In 9:00am - 9:30am CRT/CCS Drivers Meeting Road Course (MANDATORY) | | 8am - 10am Registration-Load In |
| | CCS Pro | 10:00am -10:30am (Track firmilization) (30min) | CCS Pro | Oval Parade laps (Time TBD) | CCS Pro & Ametuer | 11:00am - 12:00pm (Autograph Alley at Victory Circle) |
| | | 11:30am - 11:45am (15min) 1:15pm - 1:30pm (15min) 2:30pm - 2:45pm (15min) | | 11:20am - 11:40am (20min) 2:30pm - 2:40pm (10min) | Indy Car ABC 500 | 2:24pm |
| | Steet Cars | 10:30am - 10:45am (15min) 11:45am - 12:00pm (15min) 1:30pm - 1:45pm (15min) 2:45pm - 3:00pm (15min) | Steet Cars | 11:40am - 12:00pm (20min) 2:40pm - 2:50pm (20min) | | |
| | CCS Ametuer & Guest | 10:45am - 11:00am (15min) 12:00pm - 12:15pm (15min) 1:45pm - 2:00pm (15min) 3:00pm - 3:15pm (15min) | CCS Ametuer & Guest | 2:50pm - 3:00pm (20min) 2:50pm - 3:00pm (10min) | | |
| | Modified & Other Race | 11:00am - 11:15am (15min) 12:45pm - 1:00pm (15min) 2:00pm - 2:15pm (15min) 3:15pm - 3:15pm (15min) | Modified & Other Race | 11:00am - 11:20am (20min) 3:00pm - 3:10pm (10min) | | |
| | TQ Midgets | 11:15am - 11:30am (15min) 1:00pm - 1:15pm (15min) 2:15pm - 2:30pm (15min) 4:00pm (Oval | TQ Midgets | 12:20pm - 12:40pm (20min) 3:10pm - 3:20pm (10 min) | | |
| | Vintage IndyCar | 12::15pm -12:45pm (Only Road course session) | Vintage IndyCar | 10:30am - 11:00am (Only Road course session) | | |